Dita Ime - Kuzhina - 6 Janar 2014 - Show - Vizion Plus by videostreamingcompany
Loading the player...

Dita Ime - Kuzhina - 6 Janar 2014 - Show - Vizion Plus

Report video

Please login in order to report videos.

Add To

Please login in order to collect videos.

  • Vizion Plus
  • http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/ditaime https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Me ide dhe skenar te Rezarta Nikes, nje emision I konceptuar ne formen e nje maratone programore ne dinamiken e se ciles mund te gjesh informacionin e perditshem te nevojshem.

    Nje format qe permes karakterit informativ dhe social sjell krijimin e nje strukture programore elementet e se ciles nderthuren harmonikisht me njeri tjetrin.